MORE THAN ONLY CHOCOLATE ...

 

Natuurlijk genieten we, als regio, van de bijzondere buitenlandse waardering voor onze culinaire (streek)producten.
Maar meer nog dan bijvoorbeeld onze chocolade, mogen we vooral bijzonder trots zijn op ons -voor Europa- uniek weefsel van kleine- en (middel)grote ondernemingen die onze regionale economie kenmerken.

Elke dag opnieuw putten we energie uit onze ontmoetingen met klanten, leveranciers en medewerkers, die samen de bouwstenen van onze economie vormen, en telkens opnieuw blijk geven van hun inzet en enthousiasme. Ook op momenten wanneer de economische context misschien wat minder gunstig lijkt.

Deze energie in combinatie met onze bedrijfsclaim (zie verder) vormen de bouwstenen van ons bedrijf, met als doelstelling: aan de hoogste verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen.


DE BEDRIJFSCLAIM

In 2011 werden we door een zakenrelatie uit Denemarken uitgenodigd om in één enkele zin uit te drukken hoe we dachten ons binnen onze (niche)markt te kunnen differentiëren, ten opzichte van onze (inter)nationale collega's.

Het antwoord dat we hierop boden, hebben we dan meteen als onze bedrijfsclaim aangenomen, waarbij deze als lakmoesproef mag gelden voor alle onze productontwikkelingen.

WE ARE CONVINCED IT IS ALL ABOUT ...

Creating
AESTHETIC SOLUTIONS

Niet alleen beantwoorden onze oplossingen aan reële vraagstellingen die vanuit de markt worden geopperd, maar zij beantwoorden ook aan de geactualiseerde esthetische normen die binnen de architectuur gelden,

Integrated in
SMART DESIGNS

... die we integreren in knap doordachte ontwerpen ...

while offering them against
BALANCED PRICES

... en aan evenwichtige prijzen kunnen worden aangeboden

Using
SUSTAINABLE MATERIALS

... waarbij we voor al onze ontwikkelingen optimaal gebruik maken van duurzame materialen ...

Which are
EASY TO USE

... om als bijzonder gebruiksvriendelijke ervaren te worden ...

Vind een Yucondealer
in je buurt

Liever dan het nog verder over ons bedrijf te hebben, laten we U graag kennismaken met onze verdeelpunten.

Via deze link komt U in een lijst van professionele bouwhandelaren die U graag met het gepaste advies en met hun gewaardeerde dienstverlening zullen begeleiden bij Uw aankopen.

We danken U alvast voor Uw interesse !

 

Geert Leclercq
Product- & Salesmanagement