Categorie

YU.FastDrain S.75

De YU.FastDrain S.75 is opgebouwd rond duurzaam (zilver) geanodiseerd aluminium en dus ongevoelig voor oxidatie. De anodisatie gebeurt na bewerking en dus zijn deze kanalen volledig geanodiseerd.

Haar geïntegreerd ontwerp zorgt ervoor dat u niet langer werkt met een kit van afzonderlijke kanalen in kunststof of polyesterbeton in combinatie met een opzetstuk.
Hierdoor kan dit FastDrain lijnafwatering systeem in 1 geheel worden aangebracht en verlaagt men de de installatietijden aanzienlijk.
Bovendien worden deze lijnafwateringskanalen in verschillende lengtes aangeboden (1000mm, 2500mm en 5000mm).

Het kanaal wordt altijd geleverd met koppelstuk, en in de sleuf van het kanaal is een inwasstrip voorzien die het kanaal beschermt bij het inwassen. Zij kan worden geplaatst in terras en oprit (omgevingen waar de Europese norm EN1433 niet van toepassing is).

Dit FastDrain-programma wordt ondersteund door verschillende types inspectieluiken (cf. gerelateerde producten) en hulpstukken (cf. accessoires). Voor gedetailleerde materiaal- en/of productinformatie kan u terecht bij de hierbij ingesloten productfiche.
De PVC-koppelstukken en -accessoires voor installatie niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 60°

Vind een yucon dealer